Drónos X-Trail van már? Van!

1200 darab saját drónos Nissan X-Trail érkezik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem elég, hogy szinte minden jóval felszerelt, saját drónt is kap a limitált Nissan X-Trail X-Scape. 1200 darabot terveznek belőle Európának.


Úgy látszik manapság divat drónnal feldobni azon modelleket, amik másképp már nehezen hívják fel magukra a figyelmet. Így van ez a limitált, frappánsan X-Scape-nek nevezett X-Trail szériával is, amihez egy elég kompakt 500 grammos Parrot Bebop 2 drón jár. Így madártávlatból követhetjük utazásunkat, a 14 megapixeles kamera képét pedig egy VR szemüvegen keresztül követhetjük, ami kevésbé hasznos dolog vezetés közben, így valószínű csak az utasok reptethetnék az amúgy 25 percet bíró drónt. A Nissan egyébként nem először kacérkodik egy drónos modell piacra dobásának ötletével, a tavalyi Nissan Navara EnGuard koncepció szintén kapott saját drónt, ám az egy DJI Phantom IV volt.
Hirdetés

A korlátozott darabszámú X-Trail a Tekna csúcsfelszereltségre építkezik majd, alapként kap majd bőrkárpitozást, elektromosan állítható első üléseket, kétzónás légkondit, NissanConnect infotainment rendszert és panoráma tetőablakot, ami egy ilyen modell esetében talán a legfontosabb. Sofőrsegédjeit holttérfigyelő, vészfékasszisztens, sávelhagyásra figyelmeztető, táblafelismerő és mozgásfelismerős 360 fokos kamera alkotja. 5 és 7 üléses kivitelben, de mindenképp a 130 lovas 1,6 literes dízellel választható a kb. 1200 darabosra tervezett Nissan X-Trail X-Scape széria. Csak Európa kap belőle, ára egyelőre ismeretlen.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?