Ezért kell Volkswagent venni!

Sajátos hirdetés, kiváló érvelés

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Igazi home made videó adhatja a legjobb reklámot a Volkswagennek. Amerikai kereskedő készítette a Golf eladásához. Gratulálunk!

"Tessék mondani, masszív ez az autó?" - tehették fel sokan a kérdést az amerikai Volkswagen-kereskedőnek, aki a kérdésre és nyilván a válaszolgatásra ráunva készített egy igazi otthoni, egysnittes videót annak demonstrálására, hogy igen, a Golf, illetve a Volkswagen masszív autó. Bírja a gyűrődést, még a nem rendeltetésszerű használatot is.
Hirdetés
Mint az látható, még egy megtermettebb jenki is nyugodtan támaszkodhat, sőt tehénkedhet az ajtajára. Amit természetesen csapkodni is bőven lehet, nem fog elmozdulni. "Ezért tessék Volkswagent venni!" - érvelhet az ügyes kereskedő. A felvétel ugyan már kétéves, így még nem is az Év Autója díjas Golf VII-tel, hanem elődjével, a VI-ossal készült, de akkor is remek egy idén januári estére is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.29. at 15:01
  Permalink

  Ilyen ökör reklámfilmet még sosem láttam…Miért vennék egy autót, amelyik kibírja kétszer, hogy egy hamburgeres kövér ami ráugrik mint egy majom? “ha másért nem, már ezért is vennék” írja is lentebb valaki…komolyan ezért venne golfot. a hátra lévő – szerencsés balesetmentes – 25 évben hányszor lesz szükség arra, hogy egy majom ugráljon a kocsi ajtaján??? viszont annál többször lenne szükség arra, hogy a frontális ütközés után ne legyen vasforgács belőle, de az mutatvány már kevésbé tetszik a vw-nek. Hát még a benne ülőnek.

 • 2017.10.29. at 15:01
  Permalink

  Kicsikém, én nem hülyéztelek le, csak kértem tőled valamit, amit nem tudsz teljesíteni. Tudom én hogy kezdő troll vagy, de elég gyenge eresztés volt ez a marketinges szövegelés tőled, pláne így, hogy egy k*rva szóval sem beszéltem marketinges baromságokról. Azoknak a képeknek a linkelése látom ugyanúgy meghaladja az 50-es IQ-d képességeit, mint a szövegértés. Magadból pedig ne indulj ki, tudod veled ellentétben én nem anyucival megyek vásárolni, sőt Golfot sem fogok venni, mert egyszerűen nem kell. Van nála jobb ajánlat is a piacon. A videó-t pedig csak nálatok tahófalván írják j-vel, de ezen már nem is csodálkozok…

  Nah akkor most olyan forma-formán állunk, legközelebb normális hangnemben beszélj velem ha kérhetem, mert én nem estem neked egyáltalán. Nem vagyok se kicsi butuska, azt sem mondtam hogy hú de f*sza a Golf, meg h jobb mint ez meg az, csak kértem tőled pár szájbak*rt képet. Nem hülyéztelek le egyáltalán, még csak nem is utaltam rá, ezt visszafele is elvárom. Ilyen marketinges f*szságokat pedig meg ne próbálj mégegyszer rámhúzni, sosem említettem egyet se. Egész egyszerűen annyit kértem, hogy legevőbepofázol, vagy tényleg megvannak a képek. Ennyi. Ezt olyan nehéz felfogni?

 • 2017.10.29. at 15:01
  Permalink

  Kicsi butuska! Te mindent elhiszel, amit a TV-ben vagy egy reklám “videjóban” látsz? Sok szart hazahordhattál már utána és együtt vakartad a buksid anyuval, hogy megint megszívattak a marketingesek. Rohanj, vegyél Golfot, aztán otthon ugrálj rajta, majd menj vissza reklamálni a garis javításért és mond: “pedig láttam az usás videjóban, ott nem tört le”

 • 2017.10.29. at 15:01
  Permalink

  Azért az valamit elmond, hogy hasonló kategóriás vagy akár nagyobb limuzinokkal “Small overlap test”-et amit linkeltél, amerikai autókkal mégcsak meg sem próbálták megcsinálni. Legalábbis én nem találtam, pedig megnéztem az IIHS oldalán vagy 15 félét.

 • 2017.10.29. at 15:01
  Permalink

  Mutatok én is egy videót … eléggé balesetveszélyes hogy leszakad az ajtaja a Vw-nek … http://www.youtube.com/watch?v=a6GQjvTos6k és ez valós videó nem marketing kereskedő videó .

  Egyébként majd mikor meg garanciális javításra viszi a kocsit az a szerencsétlen aki megvette meg majd néznek rá bután hogy nem tudják mi a baja . Vagy még jobb mikor garancia idő után jön elő a hiba és tele vágják a fórumokat azzal , hogy a németek még egy ajtót sem tudnak normálisan felszerelni .

 • 2017.10.29. at 15:01
  Permalink

  Akkor mutasd azokat a képeket, amik bizonyítják hogy utólagosan megerősítették az ajtókat, zsanérokat. Gondolom a saját szemeddel láttad, és nem most találtak ki őket, akkor nem lesz nehéz dolgod idelinkelni őket, mellé pedig gyári állapotú képeket csak hogy láthassuk a differenciát. Előre is köszi.

 • 2017.10.29. at 15:01
  Permalink

  Biztosan sokan lesznek akik ott megveszik majd az 1.4TSi-t ezek után…
  Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy akár le is szakadhatna az ajtó…:-D Bár “America”-ban bármi előfordulhat…:-D

Vélemény, hozzászólás?