Felismered az álca alatt a következő céges autódat?

Ausztriában kapták rajta a hamarosan frissülő Skoda Octaviát

A 2023-ban várható Škoda Octavia frissítés most először látható kémfotókon, egy-egy utánfutóval sikerült lefényképezni az ötajtós és a kombi változatot is. Mutatjuk, mit érdemes tudni a faceliftről elöljáróban!

Az Automedia kémfotósainak most épp a cseheket sikerült leleplezniük. Bár még jócskán álca alatt a 2023-ban debütáló, frissített Octaviák eleje, azért így is sok minden kiderül róluk. Egyértelmű például, hogy átrajzolták a lökhárítót, ráadásul a lámpák is teljesen újak. Ez utóbbit a kombi változat elején kevésbé figyelhetjük meg, de jó eséllyel a szokás szerint szedánnak tűnő ötajtóson megjelenő új fényszórókat kapja majd a puttonyos Octavia is.
Hirdetés
Az Octavia még nem kapja meg a cseh gyártó új, "Modern Solid" formanyelvét a frissítéssel, maradtak a kristálydizájnnál a megrajzolói. Ennek ellenére hátulról is kap néhány új vonalat, a lámpatestek mellett a lökhárító és a csomagtérajtó is megváltozik mindkét karosszériaforma esetében. Bár erről fotókat még nem láttunk, a pletykák szerint bent is érkezik néhány apró, de látványos újdonság az Octaviába. A legkevesebb különbség a felhasználói szemmel láthatatlan részeken lesz: változatlan motorkínálattal, legfeljebb minimális különbségekkel fogják tovább forgalmazni a frissített Škodát a csehek. A teljesen új generációra 2025 környékén számíthatunk majd, addig még bőven vonzó maradhat ezekkel az újításokkal is a 2019-ben bemutatott negyedik generáció.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?