Fényképen egy lúzer által rommá tört 70 milliós Ferrari

Vezetői hiba áldozata lett a legújabb Ferrari

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kés, villa, olló - gyerek kezébe nem való. Akárcsak a Ferrari 458 Italia, amit felnőtt fejjel sem elég birtokolni, vezetni is tudni kell...

Képletesen szólva, még alig bújt ki a tojásból a Ferrari 458 Italia, kvázi még nem sok autót adtak át a szerencsés tulajdonosoknak, de ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a pénzük mellett vezetői tudással nem rendelkezők ne kezdjék el aprítani a szerény példányszámú állományt. A ripityára tört maranellói sportkocsikkal, pontosabban ezek fényképeivel tele van a világháló, korábban mi is összeállítottunk egy galériát, és itt az újabb eset a virtuális akta bővítéséhez. Ennek az Egyesült Királyságban (Marlow, High Street) bekövetkezett Ferrari-amortizálásnak a pikantériája, hogy nem szabálysértő száguldozás közben sikerült lebontani az autó elejét, hanem nagy valószínűséggel a vizes útfelület tréfálhatta meg az 570 lóerőt uraló (?) vezetőt, aki - a szomorú végeredményt látván - enyhén szólva nem volt a helyzet magaslatán. A 458 Italia nem olcsó móka: a nettó listaára cirka 170 ezer euró környékén mozog, ami 280 forintos árfolyamon számolva 47 millió forintos összeget jelent, és erre még tegyük rá az állami sarcokat, no és persze az extrákat – hogy a képen látható fekete autóban milyen opciók voltak, azt nem tudni, de egy ilyen dögös járgánynál a vevő könnyedén belekarcolhat a 70 milliós határba.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?