Finoman megújul a Suzuki Swift

LED-es nappali menetfényt kap a mi autónk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pár homályos képen már látni a frissített Suzuki Swiftet. A változtatások minimálisak, premier ősszel, Frankfurtban.

A Suzuki Swift 2010 óta Esztergomban (is) gyártott aktuális generációjának félidős frissítésével kapcsolatban eddig azt hallottuk, hogy összkerekes verzió és a Swift Sport kivitelből ötajtós is várható. Most viszont - állítólag Belgiumból - kikerült pár - gyári, de még homályos - kép, s ezeken azt látni, hogy a 2014-es modellévű, minden bizonnyal az őszi Frankfurti Autószalonon debütáló faceliftes mi autónk nagyjából marad, amilyen volt. Némileg persze módosul a hűtőmaszk és a lökhárító, divatos LED-es nappali menetfény öleli körül a ködlámpát, illetve az oldalsó irányjelzők felköltöznek a színre fújt visszapillantó tükör házába, de ennyi. Esetleg néhány új szín, extra felszereltség? Meglátjuk.
Hirdetés
Az 1,2 literes benzinesből és 1.3-as dízelből álló motorparkban nem várható érdemi változás, az 1.6-os Swift Sport pedig vélhetően külsőleg is marad a régi.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 02:04
    Permalink

    Lassan a Suzukinak is illene kijönni valamilyen turbós benzines motorral, mert lemarad a versenytársaktól. Nem is a Swiftre gondolok itt elsősorban, hanem pl. az új SX4 tesztjén (más lapok) nem dícsérték az 1.6-os szívó benzinest, különösen nyomatékban nem alternatívája a Fiat dízlnek.

Vélemény, hozzászólás?