Fixi inspirálta a Honda Gear tanulmányt

Honda Gear: ez lehet a Jazz utódja?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az egyszerű örökhajtós kerékpárok inspirálták a Honda legújabb, Montreali Autószalonon bemutatott tanulmányautóját, az aprócska Geart.


Talán nem akarták elvenni a rivaldafényt az Urban SUV tanulmánytól, mindenesetre kicsit meglepő fordulat, hogy a Honda a sokkal jelentősebb Detroiti helyett a Montreali Autószalonon mutatta be új kisautó tanulmányát, a Geart. A hivatalos sajtóközlemény alapján a fixik - örökhajtós kerékpárok - által inspirált apróság teljesen új megközelítést hoz a kisautók kategóriájában: egyszerű és praktikus, ugyanakkor személyre szabható és vibráló egyéniség. Az első hármat még értjük, az utolsó jelzőre pedig mondhatjuk, hogy akár igaz is lehet, mindenesetre kellemes látvány az egyszerű, mégis futurista vonalakkal határolt Gear.
Hirdetés
Részleteiről, gyártásba kerülésének lehetőségéről nem számoltak be, tulajdonképpen semmilyen hasznos információ sem áll rendelkezésünkre az autóról, csak annyi, hogy - nem meglepő módon - fiatal, városi emberek közlekedésére szánják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?