Franciaágyas V-osztály készült Genfre

Horizon néven frissül a Mercedes lakóautója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Akár 5 személynek is teljes értékű alvóhelyet ad a Mercedes-Benz V-osztály Marco Polo Horzion. Igazi társ lehet a túrázásokhoz.


A Genfi Autószalonra frissül a Mercedes-Benz V-osztály lakóautó változata. A korábban csak Marco Polo névre hallgató, a legendás T1 Westfalia Volkswagenhez hasonlóan bővíthető tetős V-osztály már akár 7 személyes is lehet, ágyat 5 embernek biztosíthat; Horizon utóneve különbözteti majd meg a korábbi modellektől. A guruló otthon továbbra is tartalmaz teakonyhát, elfordítható első üléseket és öltözőrészt is. Az ablakokra függöny kerül, hogy az alsó szinten is nyugodtan aludhassanak az immáron háromszemélyes franciaágyon, amiket a második üléssorból alakíthatunk ki. A kibővíthető tetőben újabb két személy aludhat. A korábbi Marco Polo négyszemélyes volt, most már 5 vagy 7 üléses változatok is rendelhetőek lesznek. Ha akarjuk méretes, akár hajópadlós csomagteret alakíthatunk az ülések eltávolításával.
Hirdetés
Persze a hajópadló, valamint a zongoralakk-borítás feláras lesz, ahogy az opciós AMG Line csomag is. Hátsó- és összkerékhajtással, háromféle dízellel (134, 161, 188 lóerő) és 7 fokozatú automata váltóval érkezik a V-osztály Marco Polo Horizon. Németországban már rendelhető, bár világpremierjét a Genfi Autószalonon tartja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?