Háborúsat játszanál, de Kübelwagenre nem telik?

Alaposan elbántak ezzel a Bogárral, de a poén tökéletesen kivitelezett

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Milyen lenne, ha az apokalipszis valóban megtörténne és arra kényszerülnénk, hogy a mai autókból faragjunk túlélő eszközt? Valami hasonló sülne ki belőle, mint ebből a New Beetle-ből.


Egy valódi háborús találkozón körberöhögnek, ha ezzel jelensz meg, minden más esetben végtelenül jó poén lehet ezzel a Bogárral zúzni a mezőn. Valaki tényleg volt annyira elvetemült, hogy megcsinálja a modern kor Kübelwagenjét egy 2000-es évjáratú New Beetle-ből. Megszabadították a tetejétől, lemaszkolták az első fényszórókat, két mankókereket akasztottak az oldalára, kapott álcahálót, gallytörőrácsot, ásót, csákányt, szerszámokat, na meg egy jókora géppuskát.
Hirdetés

A második világháborút idéző khaki zöld álcafestésből a külsőt mesterien megoldották, odabent már inkább vicces, hogy a teljes kormányt is ecsettel pingálták zöldre, valamint a műszerfalat, na, persze a gyári virágtartót már nem szerezték be hozzá. Kétliteres szívó benzinmotorral és közel 274 ezer kilométerrel hirdetik, és talán a légkondi itt nem növeli túlzottan az értékét. Egyetlen gond van csupán vele, hogy bár teljesen működőképes, közúton semmiképp sem használható, így megmarad játékszernek, ha valaki kifizeti érte az alig 280 ezer forintnak megfelelő összeget.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?