Hárommillió dollár az egyediség ára

Fenice Milano Rolls-Royce Ghost

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Diva Collectionnel elhíresült Fenice Milano most egyedi megrendelést kapott, a vevő ízlésficama még a cég fantáziáját is felülmúlja.


Rengeteg pénz és jó ízlés nem mindig járnak kéz a kézben, amit a mellékelt képeken látható Rolls-Royce Ghost átépítés is jól igazol.
Még 2010-ben mutattuk be a Fenice Milano különleges, aranyozott Diva-kollekcióját, ami most megihletett egy pofátlanul gazdag, feltehetően női megrendelőt, utóbbi következtetésünket a táskából vontuk le.
Hirdetés

Szóval a merénylet, amit a Ghost ellen terveznek, mélylila fényezéssel kezdődik, majd ezután kapja meg az autó a 24 karátos arany díszeket a motorháztetőre, a hűtőrácsra, a lökhárítókra, küszöbökre, kerekekre és ablakkeretekre.
Ennek megfelelően természetesen az utastér is aranyban fog fürdeni: nagyjából 12 hónap múlva, amikor elkészül az autó, amiért nem kevesebb, mint – mindenki vegyen be egy csillapítót, mert fájni fog – hárommillió dollárt fizetett ki már az átvétel előtt a lilamániás tulajdonosa.
Csak remélni tudjuk, hogy a táska ajándék volt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?