Hátborzongatóan csúnyára sikerült a BMW emblémás Yaris

Talán a Batmobile-ra gondolhatott a Toyota tulajdonosa, de a kivitelezés valahol nagyon elcsúszott

Nem lehet szó nélkül elmenni a hatalmas toldásokkal meghosszabbított Yaris mellett, a dupla kipufogó és a BMW embléma már csak hab a tortán.

A tulajdonos hozott néhány megkérdőjelezhető döntést - írja a Yarist a cikkünk alatt mutatott Reddit bejegyzés alapján megjelentető Carscoops. Ezzel a kijelentéssel nem lehet vitatkozni, a kis Yaris csak kérdéseket vet fel, válaszokat nem igazán ad. Az első toldat semmilyen hasznot nem hoz, a légellenállás javításában nem valószínű, hogy részt venne, ám parkoláskor érdemes észben tartani, hogy fél méterrel előbbre nyúlik az orr. A szélvédő hasznos területét fóliával csökkentették, így nyertek némi plusz holtteret, az egy szem ablaktörlő DTM stílusban középen áll.
Hirdetés
A hátsó fertály is megér egy misét. Fóliával felezték meg a hátsó utasok ablakát, lőrésszerűvé varázsolták a hátsó szélvédőt, biztonsági szempontból pedig némileg aggályos, hogy a pótféklámpát is befedték. A hátsó toldás olyan mint egy kanapé, ha bírná a terhelést, akár ketten is ücsöröghetnének a Toyota végén. A dupla kipufogó teljesen indokolatlan, nem lenne meglepő, ha csak díszként funkcionálna a két vég. A kerekek is kaptak toldatot, a króm dísztárcsa centikkel került távolabb a felnitől, de így legalább nem kellett szélesebb kerekekre költeni. A BMW embléma teljesen értelmezhetetlen ezen az autón, az pedig a tulajdonosról további árulkodó jel, hogy úgy gondolta, igénybe veheti a mozgássérült parkolót.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?