Havi rekordot döntött az Infiniti

Az elmúlt március volt a Nissan luxusmárkájának eddigi legerősebb hónapja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

24,9 ezer autót adott el az Infiniti az előző hónapban, ami az eddigi legjobbja volt. Tavalyhoz képest ez 22 százalékos plusz az eladásban.


Fennállása óta az elmúlt március volt az Infiniti legsikeresebb hónapja. Világszerte 24 900 autót tudtak eladni, ami a tavaly márciusi számaikhoz képest 22 százalékos növekedés.
Hirdetés
A Renault-Nissan cégszövetség prémiummárkájának jól sikerült az elmúlt időszak. Ez volt zsinórban a tizenkilencedik hónap, amiben növekedni tudtak. Az idei első negyedévben 57 200 autót értékesítetek, ami egyben a legjobb háromhavi teljesítményük. 2015 azonos időszakához képest ez 9 százalékos javulást jelent. Az Infinitinek hihetetlen magas arányban, 232 százalékkal javultak az eladásai Európában, ami 3900 eladott autót jelent. A legnagyobb újdonság, a tavaly bemutatott Q30 hozta az értékesítések zömét.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 06:15
    Permalink

    Jó hírek:) Bár a típusjelzésekkel néha még vannak gondjaim(ha egy Infiniti-modellt látok képen, elsőre nem mindig ugrik be a típusa), de alakul a dolog. A Lexus még bőven hátradőlhet, de nyilvánvaló, hogy a legfőbb ellenfél (egyelőre) a Toyota prémium-divíziója.

Vélemény, hozzászólás?