Házhoz vitték mutogatni az új középmotoros Corvette prototípusát

Így kell szándékosan lebuktatni, vagy inkább mutogatni egy félkész autót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A legtöbb helyzetben nem szeretnék a gyártók, hogy az emberek meglássák, mi készül. A Chevrolet viszont nem bír magával, a Corvette rajongók arcába tolta a még álcázott középmotoros C8-at.

Számtalanszor tűnt már fel, hogy az álcázott autókat látszólag szándékosan viszik be néha a nagyobb városokba is, hogy aki szerencsés, az láthassa már előre az új modellt. Arra viszont talán nem számítottak a Corvette rajongók, hogy a Chevrolet lényegében az arcukba tolja majd készülő új, és lényegében legelső szupersportautóját, a középmotoros Corvette C8-at.
Hirdetés
Az erősen álcázott autó az NCM Bash nevű rendezvényen tűnt fel, mely a Nemzeti Corvette Museum mellett került megrendezésre. A Corvette rajongókkal megtöltött környéken az elvonuló autók között egyszer csak feltűnt a középmotoros prototípus, amiről így eddig sosem látott részletességű fotók készülhettek. A tesztpilóta lassan keresztülvonult a tömegen, persze minden kamera rászegeződött, majd lassan elhajtott. Az új modellről egyelőre nem tudni sokat, vélhetően szívó V8-as motorra számíthatunk, melynek középre építésével egy már régóta híresztelt koncepció fog megvalósulni, némi válaszként a középmotoros sportautók szegmensében uralkodó európai márkáknak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?