Húsvéti borulás

Újabb áldozatot szedett a Zöld Pokol

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szerencsére senki nem sérült meg súlyosan a legendás Nordschleifén történt legutóbbi nagy csattanásban, amelyről videófelvétel is készült.


A hosszú hétvégékre igazán jó programnak tűnik egy kis csapatás a Nordschleifén, a világ egyik legnagyobb kihívást jelentő aszfaltcsíkján. A mögöttünk álló húsvéti szabadnapokon is kirajzottak a pályára a kalandot kereső autósok, és egy Mercedes-Benz A-osztály vezetője olyan élménnyel gazdagodott, amelyről valószínűleg örömmel lemondana így utólag.
Hirdetés

A videón már csak az látszik, hogy a Mercedes bukfencezve érkezik a kanyarba, pontosabban a kanyart határoló szalagkorlátba. Miután az autó talpra érkezett, kiszállt mind a két utasa. A „jobb egyben” ülő srácot pedig szemmel láthatóan sokkal jobban megviselte a borulás. Csak találgatni lehet, hogy pontosan mi is történt. Valószínűleg a rázókő dobhatta meg annyira az A-osztályt, hogy ilyen vadul pörögve buckázzon végig a szalagkorlát mellett. Azért az eset jól mutatja a Mercedes-Benz A-osztály masszívságát is, hiszen épségben szállt ki mind a két utas a jelentősen összetört autóból. Viszont az ijesztő, ahogy a napfénytető behatolt az utastérbe. A videó készítője megvárta a romokban heverő autó elszállítását is, így jól megfigyelhetők a gép sérülései a borulás után.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?