Ilyen az MG4 közelről!

Videóban már megmutattuk az MG4 villanyautót, most jönnek a képek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Annyira különleges az MG4, hogy a videó mellett mindenképpen szerettük volna megmutatni képeken keresztül is azt az autót, ami kicsit olcsóbban felpörgethetné az elektromos autók népszerűségét.

Ha megkérdeznék tőlem, hogy milyennek kellene lenniük a villanyautóknak, akkor rámutatnék egy MG4-re: ilyennek! Miért? Nos, azért, mert ez a legjózanabb villanyautó, amellyel az utóbbi évek során találkoztam. Léteznek nagyobb, erősebb, csili-vilibb, illetve kisebb és megfizethetőbb modellek. De az MG4 esetében éreztem talán először, hogy nem kell kompromisszumot kötnöm. Alsó középkategóriás méret, kétgyerekes családoknak elegendő beltér, a szó jó értelmében semleges menettulajdonságok, 400 kilométeres valós hatótáv, nem mellesleg látványos formaterv. Egyedül az árcédulán látható szám miatt nem engedhetik meg maguknak széles tömegek. Pörgessétek át a képgalériát, ízlelgessétek ezt a különös, de kellemes masinát, illetve nézzétek meg videón, ide kattintva! Ha kíváncsi vagy rá mozgóképen is, akkor az alábbi videóban megnézheted
Hirdetés

Műszaki adatok
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2023.09.09. at 16:26
  Permalink

  Hát igen, a külső tényleg inkább hajaz a Hyundai/KIA ízlésficamos villanyautóira, de ezen az áron azért elég elgondolkodtató még így is a már korosodó Nissan Leaf helyett. Az elektromos Opel Astra sokkal drágább, a Peugeot 2008 ugyanilyen hivalkodóan túlrajzolt és még drágább is, a VW ID.3-t meg már mindenki eltemette, a Volkswagen törzsvásárlókon kívül senkit nem érint.
  De a teljesítményadatokból és akku méretéből szerintem egyértelműen látszik, hogy az MG 4 inkább akar lenni a kicsi olcsó Tesla (ha lenne Model 2 az kb. ezt a számokat hozná), mint sem a hagyományos gyártók villanyautóinak alternatívája.

 • 2023.09.12. at 13:13
  Permalink

  EX30 Volvo: 14.5 millió alapáron.

  Azt el fogod tudni adni 5 év múlva is, itt meg erősen kérdéses, lesz-e 5 év múlva importőre Magyarországon vagy sem…

Vélemény, hozzászólás?