Ilyen lesz az új BMW X5?

Modellje buktatta le a harmadik generációs BMW X5-öt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy modellautókat gyártó cég katalógusából kiszivárgott képeken máris látható a BMW X5 2014-ben érkező harmadik generációja.


Nemrég a kizárólag kecskeméti gyártású, azóta már leleplezett Mercedes CLA-ról került napvilágra olyan "kémfotó", amely egy kis modellről készült, most pedig a harmadik generációs BMW X5-öt buktatta le egy maketteket gyártó cég katalógusából kiszivárgott kép. Azaz kettő, és csak valószínűsíthetjük, hogy ilyen lesz a bajorok nagy(ban tesztelt) SUV-ja (vagy SAV-ja).
Hirdetés
A december végén még erősen álcázva mutogatott, F15 kódjelű típusról egyelőre annyit tudunk, hogy még idén debütál, forgalmazása jövőre kezdődik, a jelenlegi nemzedéknél 150 kg-mal könnyebb, ugyanakkor picivel méretesebb lesz, formailag viszont annyira radikálisnak nem ígérkezik, mint amekkorát ugrott a második az első szériához képest.
Hatalmas vesék, a 3-as és a 4-es sorozatra rímelő frontrész, lámpájával az X3-asra emlékeztető far jellemzi az újdonságot. Minden bizonnyal benzines hibrid is lesz belőle.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?