Itt a platós és a kombi Dacia Logan is – virtuálisan

Amivel adós maradt a Dacia, azt X-Tomi elintézte

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

X-Tomi nem ült a babérjain. Alig mutatkozott be a Dacia új modellpárosa, a virtuáltuner máris megalkotta a paletta hiányzó darabjait.

Most, hogy dizájn terén a nyugati márkákkal is felveszi a versenyt a Dacia Logan, nincs más dolga a gyárnak csak ontani magából a különböző karosszériaváltozatokat, hogy még nagyobb részét lefedjék a piacnak. Ám egyelőre csak a lépcsőshátú Logan létezik, mellette pedig a ferdehátú Sandero és a Sandero Stepway. Ugyanakkor kishazánk talán legismertebb virtuáltunerétől már leshetnek a Dacia tervezői. X-Tomi ugyanis puttonyt és platót rajzolt a Loganra, tehát megálmodta és virtuális papírra vetette a kombi, valamint a pickup változatot is. És teljesen komolyan gondoltam, amikor azt írtam, hogy nyugodtan leshetnének tőle a gyári formatervezők, mert a kombin a C-oszlop mögötti rész igencsak tetszetősre sikerült, de még a platós esetében sem csak úgy elvágta a kasztnit a B-oszlopnál. Ötletesen hajlította a lemezeket, az Ausztráliában épp kihaló ute kasztnikra hasonlít a Logan pickup. Neked melyik tetszik jobban a kombi, vagy a pickup? Kommentek között jöhet a válasz!
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?