Ittasan gázolt motorost, elhajtott, majd visszament gyalog

Elütötte, majd magára hagyta a motorost, mégsem úszta meg a felelősségre vonást

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Győr közelében ütöttek el egy motorost, az ittas sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Szerencsére nem volt nehéz megtalálni a férfit a rendőröknek, hamarosan gyalogszerrel tért vissza a baleset helyszínére.

2022. április 26-án dél környékén gázolt el egy egy 47 éves helyi férfi egy motorost. A férfi ittasan ült az autóba, majd balra kanyarodás közben nem volt elég körültekintő, így hiába lett volna elsőbbsége az érkező motorosnak, ütköztek. A sofőr ezt követően segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, a rendőröket és a mentőket a szemtanúk értesítették. A balesetben a 40 éves komáromi motoros elesett és meg is sérült, mentővel szállították kórházba.
Hirdetés
A történetnek viszont még közel sincs vége, a balesetet okozó ittas sofőr a lakásánál lerakta autóját, majd gyalogosan visszatért a helyszínre. Ekkor a rendőrök már a helyszínen vizsgálták a körülményeket, a férfit azonosították, majd megszondáztatták. A pozitív eredmény láttán a férfit elfogták, majd a rendőrségre előállították, az eset további körülményeit a Győri Rendőrkapitányság még vizsgálja. Annyit viszont mindenképp fontos megjegyezni, hogy egy baleset helyszínéről - akár mi okoztuk, akár nem - tilos elhajtani anélkül, hogy nem győződtünk volna meg az esetleges segítségnyújtás szükségességéről.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?