Kékség túladagolást kaphatsz az első Bugatti Chiron Sporttól

Ennél több kéket nem igazán rendelhettek volna az első Chiron Sportra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Bugattinál mindent is lehet kérni, az autók személyre szabásában szó szerint csak a képzelet szabhat határt. Az első elkészült Sport annyira kék lett, hogy könnyen kiégetheti a retinádat.


A tavalyi Genfi Autószalonon mutatkozott be a Bugatti Chiron eddigi csúcsváltozata, a könnyített Sport. 18 kilót faragtak a súlyából több karbonszálas erősítésű műanyag elem és könnyített felnik segítségével. Az első példány viszont csak most készült el, azt le is szállították már új tulajdonosának a katari Abdulla Bin Fahadnak, akinek a kezdőbetűit több helyen megtalálhatjuk a különleges autón. A tulajdonos ízlése igencsak extrém, ugyanakkor nem túl csapongó, ami valamilyen szinten még jól is áll új játékszerének.

Az viszont egyértelmű, hogy a kedvenc színe a kék, annyit kért belőle, amennyit nem szégyellt.


Hirdetés

Egy speciális királykék árnyalatot választott az autó első részének fényezéséhez, a hátsót viszont meghagyta sötétre lakkozott nyers karbonszálas műanyagnak, hiszen így adja ki igazán a Chiron formáját. A külső kék árnyalatának megfelelő bőrkárpitot választott és az ülésektől kezdve a kormányon át egészen a plafonig mindent ebben az árnyalatban kért, ami különlegesen egységessé teszi a belteret. Egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy bántóan sok-e a kék, vagy egy egészen új oldalát ismertük-e meg a 1500 lóerős szupersportautónak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?