Középmotoros álom Aston Martin

Egy francia művész alkotta meg azt, amit az Aston Martinnak kellene

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy ilyen sportkocsival a McLaren, a Lamborghini és a Ferrari ellen is bátran versenybe szállhatnának. A középmotoros Aston Martin tervei látványosak és vérpezsdítőek.


Amíg az Aston Martin a kabrió DB11-et és a Red Bullal közös csúcsgépet, az AM-RB 001-et reszelgeti, addig egy francia művész, Adrien Fuinel megálmodta helyettük a tökéletes McLaren és Ferrari verő középmotoros Aston Martint. Az általa csak RR-nek hívott koromfekete 3D modell jegyei már ismerősek lehetnek, hiszen lényegében a meglévő modellekből hozott össze valami olyat, amitől összefut a nyál a szánkban.
Hirdetés
A 800 lóerős, pályára való Vulcan orrát szinte egy az egyben emelte át, és nem csak a hosszú orron, a tömzsin is remekül mutat. A kiemelt első kerékdobok miatt kicsit Pagani érzésünk támad, de a fara határozottan Aston Martin hatású, hála a szintén a Vulcanról származó hátsó fényszóróknak. A légterelő hátul természetesen aktív, ebben az osztályban ez már elvárt, a diffúzor miatt viszont inkább versenyautós hatást kelt. Motorjáról nem szólt semmit, persze itt a látványterv a lényeg, de egy ilyen gépbe is elférne az Aston Martin V12-es motorja, akár a Vulcanéhoz hasonló hibridrendszerrel együtt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?