Különkiadással ünnepel a tíz éves Brabus-smart szövetség

Brabus smart a 10. évfordulóra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy évtized alatt több mint 50 ezer Brabus által tuningolt smartot adtak el világszerte, a most bemutatott, tizedik évfordulóra épített különkiadásból 100 példányt építenek.


Idén lépett tizedik esztendejébe a bottropi Brabus és a smart házassága, amit limitált széria piacra dobásával ünnepel a két cég által létrehozott smart-Brabus GmbH. A találóan csak 10th anniversary névre keresztelt limitált szériában mindössze 100 darab készül a fekete betétekkel és mattszürke felnikkel felszerelt ezüstös fényezésű autóból.

Hirdetés
Az utastérben a sorozat nevét viselő hímzéssel ellátott bőrülések, piros betétek, és természetesen sorszámozott plakett található, felszereltségébe ülésfűtés, navigációs rendszer, tempomat, valamint az elektromosan mozgatható és fűthető tükröket, valamint automata világítást és esőérzékelőt tartalmazó kényelmi/világítás csomag fértek bele.

Hajtását az 1,0 literes benzines turbómotor 102 lóerővel és 147 Nm-es maximális nyomatékkal adja, ennek köszönhetően az évfordulós smart 8,9 másodperc alatt gyorsítható álló helyzetből 100 km/h-s tempóra, végsebessége pedig a típustól megszokott 155 km/h. Mindössze 100 példányban lesz kapható, de egyelőre nem árulták el, mennyiért.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?