Látványos videón emelnek ki a tűzoltók egy motort a Dunából

Daruval került elő a balesetben Dunába zuhant motor

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kedden délután a Bem rakparton egy autós és egy motoros ütközött, utóbbi járműve a Dunában landolt. A motor egy bonyolult és látványos mentési folyamat során tért vissza a hullámok közül. Videón mutatjuk, ahogy előkerül a mélyből.

2022. január 5-én délután találkozott össze egy motor és egy autó a Bem rakparton, a motoros sajnos megsérült, járműve pedig a folyó mélyén végezte. A komplex műszaki mentés során a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Búvárszolgálatának tűzoltóbúvárai merültek alá a jéghideg Duna nulla centiméteres látási viszonyai közé.
Hirdetés
A zord körülmények ellenére a búvárok alig fél óra alatt megtalálták a vízbe zuhant motort, amit a helyszínre érkező XI. kerületi tűzoltóság tűzoltódarujával emeltek a partra. Mindezt videóra is vették a Fővárosi Katasztrófavédelem munkatársai, így több kameranézetből is átélhetjük, ahogy kiemelkedik a vízből a balesetet szenvedett kétkerekű.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?