Lexus transzfer jár az utasok krémjének Melbourne-ben

Melbourne: ha magángéppel érkezünk, Lexus jön értünk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még nagyobb kényelemben lesz részük a VIP utasoknak Ausztrália második legnagyobb városának repterén, a magángép és a terminál közötti utat Lexusban tölthetik a kiemelt utazók.

Melbourne Jet Base repülőtéren érhető el az új komfortnövelő szolgáltatás. A Lexus ausztrál importőre szerződést kötött a reptérrel, így az utasokat és a személyzetet is Lexusokkal szállítják a gép és a terminál között. Ennek köszönhetően a magángépes terminál nem csak a falain belül, hanem azon kívül is luxust biztosít ügyfeleinek, másrészről kiváló marketingfogás is, hiszen a potenciális ügyfelek kénytelenek beleülni a Lexus legújabb modelljeibe.
Hirdetés
Az utasok természetesen rögtön a csúcsmodellel ismerkedhetnek meg, az ő szállításukról Lexus LS-ek[/url] gondoskodnak. A kínálat legnagyobb négyajtósa 23 hangszórós Mark Levinson audiorendszerrel, négyzónás klímával, aktív zajcsillapítással, masszázsülésekkel és lábtartóval kényezteti utasait. A repülők személyzetéről sem feledkeztek meg, ám nekik a hétszemélyes Lexus RX L[/url] szabadidő-autóval kell beérniük, mely az első két sorban szintén kényelmes, de a leghátra ülőket nem igazán kényezteti. A Lexus Australia ügyvezető igazgatója az együttműködéssel kapcsolatos nyilatkozata szerint „magától értetődő a kapcsolat a Melbourne Jet Base és a Lexus között, hiszen mindketten mértékadó, hiánytalan, emlékezetes utazási élményben részesítjük ügyfeleinket.”
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?