Már a Bentley Bentayga is vetít

Gyári videóban látható először a Bentley crossover belseje

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még mindig van egy év hátra a Bentayga bemutatásáig, de a Bentey már húzza a mézesmadzagot. A legújabb beetető videóban a beltere látszik.


Pár hónapja láthattuk kívülről, igaz csak madártávlatból mutatta meg a Bentaygát az előző kisfilm. Nevének eredét már tavaly év végén kitárgyaltuk, most foglalkozhatunk kicsit a belsejével is. Az e havi beetetés a Bentayga belterére fókuszál.
Hirdetés
A videóban több részlet is feltűnik, és ahogy látszik, nem spórolják ki belőle a modern technikát. Lesz benne éjjellátó kamera, head-up display és nyomás helyett érintésre működő motorindító/leállító gomb. A műszerblokk persze vetített lesz, mint az Audi TT-ben, vagy az Év Autója díjas Volkswagen Passatban (utóbbiról teszt itt). A Bentayga anyagai a brit tradícióhoz méltóak kell legyenek; finom fém és fa várható vegyítve a legjobb minőségű bőrrel. A sebességmérő 300 km/h-ig van skálázva, amivel a Bentayga akár lenyomhatná a Porsche Cayenne Turbo S-t, ami 284 km/órával is mehet. A Bentayga bemutatója jövőre esedékes, alapjait az új Audi Q7 adja, és motorjai is onnan származnak. A V8-ason és a W12-esen kívül plug-in hibrid változata is lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?