Mégis megvalósulhat a Volkswagen Taigun

Frissült a Volkswagen Taigun koncepció

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Másfél éve mutatták be a kis up! alapjaira épülő szabadidő-autójukat a wolfsburgiak. A szériakésznek tűnő modell gyártását sikerfüggővé tették. A publikum lelkesedett, azóta mégsem léptek, csak most.

HirdetésTetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.29. at 13:31
  Permalink

  Nekem bejön, csak adjon a jó Isten annyi pénzt, hogy tudpjak venni eg yilyen autót, amiben “Ifa” kapaszkodó van. Remélem gyártják majd valami jóképű dízel erőforrással is, meg DSG-vel és már örül is neki a feleségem.

 • 2017.10.29. at 13:31
  Permalink

  🙂 Ott a pont, már csak a véres szájjal fröcsögő mocskolódok hiányoznak, hogy milyen igénytelen is a foswagen, hogy lement a Dákó szintjére! Hová lesz így a tekintély??? Lol 🙂

 • 2017.10.29. at 13:31
  Permalink

  Ismervén a magyar és osztrák piacot, még a siker sem kizárt. Kicsit megemelejük, nagy kerék, lökhárítóra koptatónak sem mondható utánzat, egyszerű belvilág, 1.0 motor (mert azt hisszük keveset fogyasz és persze alacsony a felelősség biztosítás), könnyű parkolni vele (mert amúgy nem nagyon tudunk). Plusszban még esetleg ha összkerék hajtás is jár hozzá, hát teljes az ájulás (amíg el nem kopnak a műanyag fogaskerekek a központi nyomaték elosztóban, mint a BMW X3 -ban). Gondolom olyan lehet a vezetési komfort is benne, mint az UP-ban (suzuki).

 • 2017.10.29. at 13:31
  Permalink

  A műszerfal az anyósülésnél, azzal a kapaszkodóval (legalább is annak néz ki) olyan, mint az IFA!
  Annak is pont ott van egy kapaszkodó az üléssel szemben. Hát ez elég gáz.

Vélemény, hozzászólás?