Megnőtt a Mitsubishi Pajero arca

Felfrissült a Mitsubishi Pajero

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egészen finoman nyúltak a népszerű Mitsubishi Pajero terepjáróhoz, határozottabb orr-részt kapott, és megvariálták a felszereltségek elnevezését.


Bemutatták a Mitsubishi Pajero (egyes piacokon Shogun illetve Montero) 2012-re felfrissített változatát. A ráncfelvarrás során nem nagyon nyúltak a karaktert alapvetően meghatározó részletekhez, inkább csak kozmetikáztak kicsit a népszerű terepjárón. Határozottabb és a vaskos krómcsíkoknak köszönhetően csillogóbb lett az orr-rész, nagyobbak a fényszórók, kicsit más a lökhárító, de alapvetően változatlan a terepjáró megjelenése.
A Pajero 3,2 literes turbódízel motorja továbbra is 200 lóerőt teljesít, és fogyasztása sem lett kedvezőbb, viszont immár megfelel az Euro-5-ös környezetvédelmi előírásoknak. Amellett, hogy továbbra is lesznek három- és ötajtós, azaz rövid és hosszú tengelytávú modellek, a különféle kiviteleket mostantól új, Angliában SG2, SG3 és SG4 néven kínálják - vélhetően hozzánk fantáziadúsabb ellátmánynevekkel érkezik majd meg jövő évben a frissített Pajero.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 08:54
    Permalink

    Nem..nem, szerintem nem vette el a piacot előlük semmi, csupán nagyon drágák! Nekem öt évig volt meg egy majd húsz éves Pajero, közel 300 ezer kilométerrel. Hibátlanul teljesített télen-nyáron. Soha nem hagyott cserben. Félméteres hó és -20 fok nem volt akadály…Nagyon szerettem, de sajnos eljárt felette az idő. Márka hű akartam lenni, de az én pénztárcám túl vékony volt az új fészhez, még használtan is. A Land Cruiser-ek még ennél is drágábbak. Végül Toyota Rav4 lett helyette, 177LE és 400Nm. Remélem ez is kiszolgál pár évig problémamentesen.

  • 2017.10.31. at 08:54
    Permalink

    Észrevétel,hogy mennyire nem lehet itthon látni az újabb Pajerokat.Mondjuk Land Cruisert sem.Szerintem elvette a piacot előlük a divat terepjáró kategória.

Vélemény, hozzászólás?