Megvan a Ferrari motoros GT86 driftautó?

Az egyik legfurcsább motorcsere - Toyotába Ferrari

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ilyen driftautót még nem láttál. Csak egy újabb Toyota GT86, ám a Ryan Tuerck legfrissebb driftautójára az egész autósvilág felhördült.

Amerikában virágzik a drift-kultúra, ezt pedig jól mutatja, hogy jelenleg onnan kerül ki a legtöbb eszement fejlesztés. Azon a féltekén töménytelen mennyiségű pénzt nyomnak ezekbe a driftautókba, amiket majdnem minden versenyen le is amortizálnak. Az autókat legtöbbször valamelyik JZ vagy LS motorral vértezik fel, ám úgy látszik, mostanra ezt is kezdik megunni. Ryan Tuerck profi drifter neve összeolvadt a Toyota GT86-tal, amivel a kezdetek óta nagy sikereket ért el a szakág csúcsának számító Formula Drift bajnokságban. A SEMA Show-ra valami olyan egyedi dolgot hozott össze, amire még sosem volt példa.
HirdetésAz autó neve Toyota GT4586. Mi van? Túl sok a szám hirtelen. Egy driftre felkészített Toyota GT86-ról beszélünk, amit a Ferrari 458 Italia V8-asával vérteztek fel. Na így már érthető. Az agymenést a Huddy Motorsport készítette fel Tuercknek, bár valószínűleg soha nem fog vele a profi ligában versenyezni. Csak úgy szórakozásból párosították az olasz 4,5 literes V8-ast a japán sportautóval, ami így már 570 lóerőt hordoz magában, a kipufogóját a rossz irányba vezették el, hogy a lökhárító két oldalán lángokat tudjon eregetni. Beteg.
Videón a leghatásosabb. Egyébként az autó teljes átalakítása megtekinthető a Donut Media YouTube-csatornáján.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?