Menő Suzuki, új BMW 7-es és használtpiaci adatok a hét sztorijai

Még visszafelé tekintgetünk egy kicsit így év elején

Az év eleje mindig arról szól, hogy megnézzük, hogyan alakult az elmúlt esztendő. Persze azért szép lassan érkeznek az újdonságok is. Ám egy dolog mindig állandó: a drága üzemanyag

Ismét felfelé indultak az üzemanyagárak, olyannyira, hogy a hét végére már a szakértőnek számító Holtankolja.net is csak annyit tudott közölni, hogy mennyivel emelkednek az üzemanyagok beszerzési árai. Ennél az emelkedésnél nyomasztóbb az, ami februárban várhat a gázolaj vásárlóira. Az EU ugyanis betiltja az orosz olajtermékek behozatalát.
Hirdetés
Azért, hogy kicsit elterelődjön a figyelmünk a ködbe burkolódzó jövőről, megnéztük, hogyan alakult a múlt a használtautó-piacon. Ám ekkor olyan adatok jöttek szembe, amelyekből kiderült, hogy 2022-ben még drágábbak és még öregebbek lettek a használtautó-piacon gazdát cserélő járművek. Ezek után megérkeztek a pontos számok a tulajdonosváltásokról, mi pedig összegyűjtöttük az adatsor legérdekesebb részleteit és legfontosabb összefüggéseit, amit ide kattintva láthatsz. Eközben a nagyvilágban jávorszarvas-teszten nyúzták az MG ZS-t. Ide kattintva láthatod róla a videót!
Hirdetés
Indiában pedig bemutatták az utóbbi évek talán legmenőbb Suzukiját. Egy SUV-kupét, amelyet ide kattintva láthatsz! De kanyarodjunk vissza Magyarországra, hiszen debütált a BMW 7-es sorozat, árlistáját ide kattintva láthatod!
Hirdetés
Hasznos tippet adtunk arról, hogy mi legyen, ha nem engedi az eladó egy használt autó átvizsgálását. Kattints ide, és olvasd el! Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogy milyen színű autót a legkönnyebb eladni, akkor ide kell kattintanod! Végül megmutatjuk, hogy nem szabad bedőlni az internetes csalásoknak, nem létezik jogsiszerzés vizsga nélkül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?