Mérgezett 500-as amerikai módra

Fiat 500 Coupe Zagato Elaborata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Scagliarini Motorsports négykerék-hajtású kupénak építette át a Fiat 500-ast.


Még alig érkezett meg a Fiat 500 az Egyesült Államokba, de a szorgos tengerentúli tuningmesterek máris számtalan kiegészítőt, átalakítást kínálnak hozzá.
Ilyen tuner a coloradoi Boulderben található Scagliarini Motorsports is, melynek fejlesztői annyira rajonganak az autóért, hogy Scagliarini Motorsports Fiat 504 Coupe Zagato Elaborata néven – tényleg ez a teljes elnevezés – saját egyedi változatot készítettek belőle. Az átalakítás alapja Fiat 500 Zagatóként kezdte életét, mielőtt a Scagliarini szakemberei befedték a hátsó ablakokat, és összkerék-hajtást illesztettek az autó alá.

Az Alcantarával bevont első ülések mellett karbonszálas betétek dobják fel az utasteret. A törpe méregzsák megállításához Brembo-fékeket szereltek fel, míg a motorerőt saját fejlesztésű és gyári, EsseEsse alkatrészekkel növelték, a négykerék-hajtási rendszert pedig egy Fiat Panda 4x4-ből emelték át. Az autó kizárólag ebben a Lamborghini narancssárga színben készült, legfőképp, hogy mindeddig egyetlen példány építettek belőle, de a Scagliarini szeretné, ha Olaszországban összeszerelt limitált széria lenne belőle. Amennyiben megfelelő számú rendelés összejön, akkor ennek nem lesz akadálya, és a reménybeli vevők nyitható tetővel is megrendelhetik majd az autót.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?