MG/Suzuki árharc és az olcsó SUV-ok a hét sztorijai

Pörgesd végig a heti összefoglalónkat!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Összegyűjtöttük vasárnapra a hét legérdekesebb híreit, sztorijait. Érdemes átlapozni!

Mi mással kezdhetnénk ismét, mint az ingadozó üzemanyagárakkal. A benzin drágult, a gázolaj olcsóbb lett. Debütált a Maybach első konnektoros hibrid modellje, amely 100 kilométert is képes tisztán villanyhajtással megtenni!
Hirdetés
Ha már Kína szóba jött a Maybach kapcsán, akkor érdemes ide kattintva megnézned, hogy melyik modellből fogyott a legtöbb Kína újautó-piacán. Eszement autós üldözésről adott ki videót a rendőrség. Ide kattintva láthatod a filmbe illő jeleneteket.
Hirdetés
Leleplezték az Év Női Autója díj döntőseit. Ide kattintva láthatod őket, ráadásul ezek már kategóriagyőztesek is. A hírek után jöjjenek a sztorik! Használttesztben mutatunk be egy 1991-es Toyota Celicát. Ide kattintva láthatod! Ezúttal az MG ZS és a Suzuki S-Cross árcsatázott egymással. A használt SUV-ok között is körbenéztünk, olcsó megoldásokat keresve. 30 éves az Audi Hungaria, visszaemlékeztünk kicsit a kezdetekre. Végül egy szomorú visszaemlékezést is tartottunk, ugyanis elhunyt az autóipar egyik legnagyobb koponyája. Ide kattintva olvashatsz róla.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?