Mindenen is átmegy ez a speciális Isuzu D-Max

Az Isuzu D-Max különleges felszereltségű változatát, az AT35-öt az Arctic Trucks készíti fel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Isuzu D-Maxnak alapváltozatában sem idegen a kemény terepen való helytállás, de ha igazán extrém helyzetekről van szó, az Arctic Trucks segítségét hívják.

Az angliai székhelyű Arctic Trucks számos komoly átalakítási csomagot dobott már piacra, és az Isuzuval sem most dolgoznak először együtt, de közös munkájuk legújabb eredménye, a D-Max AT35 az eddigi legjobbjuk. Az Egyesült Királyságban jelenleg is zajló haszongépjármű-kiállításon mutatták be az AT35 első prototípusát, amit jövő év elején már sorozatgyártású formában is szeretnének elérhetővé tenni. Ugyan hazánkban nincs képviseletük, Európában több piacon is jelen vannak, legközelebb Lengyelországban.
Hirdetés
A nemrég megújult D-Maxról nem mondhatnánk, hogy off-road-képességek hiányában volt, de tény, hogy az Arctic Trucks szakértelme még tovább tudta emelni a pick-up színvonalát. Megerősítették az alvázat, Bilstein Performance felfüggesztéseket szereltek be, illetve a gyáritól komolyabb terepgumikat húztak a felnikre. A szigorú megjelenésről hatalmas sárvédő-szélesítések gondoskodnak, amit megnagyobbított sárvédő-lapátok egészítenek ki - utóbbiakon büszkén díszeleg az Arctic Trucks felirat. Ugyanakkor a technológiából és a kényelemből sem kell alább adni az extra off-road-képességek miatt: számos vezetéssegítő rendszer áll rendelkezésre, például vészfékes ráfutásgátló, táblafelismerő vagy sávtartó asszisztens. Ha mégis megtörténne a baj, a bent utazók a lehető legnagyobb biztonságban vannak az Euro NCAP szerint, mert a D-Max a legjobb értékelést kapta a törésteszteken - persze egy nagy, megemelt hasmagasságú pickuptól nem is meglepő, hogy kevésbé törik a kisebb autótársainál. A kényelemről már beszálláskor az Arctic Trucks saját fellépői gondoskodnak, bent pedig Android Autótól és Apple CarPlaytől kezdve a 9 colos érintőképernyőn át az alap D-Maxhoz képest megemelt hasmagasságig minden arról gondoskodik, hogy a legkevésbé járható utakon is könnyedén, komfortosan jussanak át a pickup utasai. Bár az Arctic Trucks az Isuzutól független átalakító vállalkozás, az AT35-re ugyanúgy érvényes az Isuzu garanciája is.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?