Modellautóként már csodálható az új Mercedes S

Most még csak kicsiben, de már látható az új Mercedes-Benz S-osztály

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem egész egy hét múlva debütál teljes nagyságában, addig pedig 1:18 arányú modellautóként vehető szemügyre a legeslegújabb csúcs-Merci.


Legutóbb egy kiszivárgott, első gyári fotón tűnt fel a május 15-én, azaz nem egész egy hét múlva debütáló W222-es kódnéven érkező legfrissebb Mercedes-Benz S-osztály. Elcsípett fotón már március második felében láthattuk, hogy miként fog kinézni a Mercedes legújabb csúcsmodellje. Most pedig nem csupán egyetlen szögből, hanem teljesen körbefotózva is megcsodálható a luxuslimuzin.
Hirdetés

Igaz, nem egy valódi példány, hanem egy, a bő 5 méteres szedán 1:18 arányú kicsinyített mása. Ennek megfelelően sok újdonságot nem is árul el a modell, s motorpalettájáról, vagy új generációs sofőrsegédeiről, netán bonyolultnak ígérkező digitális műszerfaláról sem tudunk még meg ezúttal többet az eddigieknél. A végleges, hivatalos információkra persze nem kell sokat várni, május közepén a gyártó mindent elárul az új S-ről.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?