Mutatjuk a DS harmadik modelljét, ami szedánnak látszik

Prémium limuzinok közé érkezik a DS harmadik modellje, a DS 8

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eddig csak sejtéseket lehetett hallani azzal kapcsolatban, mi lesz a DS következő modellje. Az egészen friss francia márka a prémium szegmensben próbálkozik, most a középkategóriás szedánok között.

Készül a DS harmadik különálló modellje, ami nem egy újabb SUV lesz. Kevésbé népszerű, de fontos szegmensbe érkezik a PSA prémiumnak szánt márkája, a DS 8-ként emlegetett új modell az üzleti szedánok, csapotthátúak kategóriájában fog mérkőzni. Eddig csak sejteni lehetett, hogyan is fog kinézni, ám most megérkeztek róla az első fotók. A két homályos képet a Worldscoop fórumra töltötték fel és egy kínai reklámból származnak, amiben már az új modellt népszerűsítik. A két fotó nem túl jó minőségű, mégis rengeteg kiderül az új modellről.
Hirdetés
Amit már sejteni lehetett, az az, hogy a Peugeot 508 alapján érkezik, ez tisztán látszik a tetővonalon. A dizájn persze egyedi, leginkább a DS 7 Crossback-re hasonlít, a hátsó lámpái viszont egészen egyediek. A keret nélküli ablakok mellé vélhetően kiugró kilincseket kap majd, bár ez nem látszik tisztán a fotókon. Az új modellről sokan úgy sejtik, hogy a Kínában elérhető nyújtott 508 L kivitelére épül, arról egyelőre nem tudni, hogy a 2020-ban Európába is megérkező modell is ebből készül majd, vagy a sima 508-ból.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?