Német precizitás: madzagokkal ültették a Golf GTI futóművét

Furcsa ültetőszett a Volkswagen Golf GTI tanulmányban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy német weboldal fotósai fedezték fel a meglehetősen szokatlan tuningfogást a Párizsban kiállított Golf GTI tanulmányon.Érdekes turpisságra derült fény a vau-max.de címen található német autós weblap jóvoltából a Párizsi Autószalon Volkswagen standjáról. A német weboldal munkatársai a párizsi újdonságokat fotózgatták, és kamerájukat a hetedik generációs Golfból épített GTI tanulmány kerékjáratába szegezték, majd meglepődve észlelték a rugók köré tekert szalagokat.
Odáig rendben van, hogy a kiállítási autók, különösen a tanulmányok csak a szemnek készülnek, és sokszor teljesen használhatatlanok, de a német mérnöki precizitást zászlójára tűző, műszaki kifinomultságot hirdető Volkswagen esetében azért elég ciki, hogy fény derült erre a még sufniba sem való tuningfogásra. Vicces látvány, de abban azért biztosak lehetünk, hogy a sorozatgyártású GTI- modellekben nem madzagokkal fognak visszavenni a futómű magasságából.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?