Padlógáz: így gyorsul 314 km/órára a G-Power G1 Hurricane

600 lóerő, 300 km/órás végsebesség - ilyen élőben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A német Sport Auto csapatának volt szerencséje kipróbálni a 600 lóerős BMW 1-est. Videóra vették a gyorsulását és a hangját is.

Nem újdonság a G-Power G1 Hurricane, hiszen még szeptember végén számoltunk be az előző szériás M3-as, 4,0 literes V8-as motorjával és kompresszorral szerelt, 7 fokozatú kétkuplungos, DCT váltón keresztül hajtó 1-es kupéról, amely 4,4 másodperc alatt képes 100 km/órára érni, 12,7 alatt megfutja a 200 km/órát, s 330 km/órás végsebességre képes. Hogy utóbbit valóban megfutja-e, az még mindig kérdéses, hiszen a német Sport Auto élő próbáján 314 km/óra volt a legmagasabb érték, amit a műszerfal kombinált kijelzőjén láthattunk, illetve láthat bárki az alábbi videón.
Hirdetés

A nem teljesített gyári érték állítólag nem az autón, hanem a körülményeken múlt: nem volt hely megfutni a csúcstempót. A rövidfilmet mindenképp érdemes megnézni, nem csak egy gyorsulásról, hanem a G1 vérpezsdítő hangjáról is szól.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?