Hirdetés

Raliautó és dj-pult Skoda Citigo alapon

Skoda Citigo Rally

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Skoda is elkezdett Citigo-különkiadásokat kiadni, elsőként raliautóval és diszkópultnak átépített kocsival jelentkeznek a Wörthi-tónál rendezett Volkswagen találkozón.

Valószínűtlennek tartjuk, hogy bármikor is forgalomba kerüljön a versenyzésre optimalizált Citigo

A wörthersee-i tuningtalálkozón mutatja be a Skoda a képen látható raliautónak felöltöztetett Citigo változatot. A természetesen tanulmánynak szánt mérges törpét az IRC és WRC futamokon versenyző Fabia S2000 vonásainak átültetésével valósította meg a Skoda, s állítólag hajtáslánca is a versenyautóból származik. A skicc alapján elég vicces jelenség a 18-as felnikre állított törpeautó, és a szélesítésekkel, szárnnyal, hatalmas első lökhárítóval és a tetőn látható légbeömlővel is inkább emlékeztet nagyon felfuvalkodott verébre, mint versenyautóra.

Hirdetés

A holnap kezdődő VW-kötődésű rendezvényen a Citigo DJ Car buliautót is bemutatja a Skoda: a szupermini B-oszloptól kiszélesedő hátuljába 100 000 watt teljesítményű sztereó hangrendszert illesztettek, mellyel a Wörthi-tó partján szórakoztatják az egybegyűlt VW-(konszern-)rajongókat.

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?