Rekord termelés Kecskeméten

Jó évet zárt a Mercedes kecskeméti gyára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Több mint 30 százalékkal, 150 ezer autóra növelte termelését tavaly a kecskeméti Mercedes-Benz gyár.


A termelés 2012-ben indult el a Mercedes hazai gyárában, azóta több mint 300 ezer autót gyártottak le Kecskeméten. 2014 óta három műszakban folyik az új autók összeszerelése, a munkavállalók száma 3200-ról 4000-re nőtt. A B-osztály és a CLA mellett idéntől a CLA Shooting Brake változat is hazánkban készül.
Hirdetés
A Kecskeméten gyártott autók összesen 180 országba jutnak el, a CLA legfőbb piaca az Egyesült Államok. Tavaly a korábbihoz képest kétszer annyi, összesen 27 ezer itthon készült autót sikerült eladni az Egyesült Államokban. "2014-ben a nettó árbevétel 2,1 milliárdról 2,8 milliárd Euróra emelkedett" - mondta Ekkehard Philipp, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary pénzügyi igazgatója.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 17:34
  Permalink

  A gyermek nevelése a szülő dolga tulok!
  – azé a szülőé aki reggel elmegy dolgozni, este meg hazajön te tuskó. Az iskolában meg azt csinál amit akar. Látszik rajtad hogy semmi sem segített rajtad te tiszteletlen senki.
  Cosmát ne emlegesd mert nem voltál ott ahogy én sem.
  Honnan tudod te azt hogy a fekete bőrüek nem azért végezték ki mert játszotta ott a kiskirályt másokat megalázóan? Talán még ügyük is volt vele.
  Honnan tudod te azt hogy valójában mi történt ott?
  Idióta barom vagy hogy ezzel példálózol.

  Igen látom te futni fogsz, gyáva senki

 • 2017.10.28. at 17:34
  Permalink

  Vannak országok bőven, ahol a kijelentésedre rácáfolnak. Egy jó módszertan egy jó hadseregben komoly erőforrás.

  Ettől még ennek a nyomorult encore-nak a témaválasztása súlyosan ostoba.

 • 2017.10.28. at 17:34
  Permalink

  [i]“…sok fiatalnál nincs tisztelet még a saját szülei iránt sem, és ez a szégyen”[/i]
  A szülő szégyene. A gyermek nevelése a szülő dolga tulok!

  [i]“Túl sok a macskajancsi aki csak ilyen helyen név nélkül fröcsög, a való életben meg ha nem megfelelő emberrel ugrik össze kb vége az életének, anyuka meg apuka meg nem érti miért kapták széjjel a kisfiát hisz kicsit nagy szája volt de rettentő jó gyerek VOLT”[/i]
  Pl. szegény Cosma is ilyen volt ugye? Idióta demagóg alak vagy.

  Egy mondatot elég lett volna leírnod, mert a többi értéktelen szemét. Az az egy pedig ez:
  [i]“…ha itt történik valami atomnélküli mint Ukrajnában, futhatsz mint a nyúl ki az országból amiben élsz”[/i]

 • 2017.10.28. at 17:34
  Permalink

  -A sorkatonasag egy letunt kor elavult gondolata- Érdekes a norvégok ezt nem így gondolják, ott nemrég a nőknek is kötelező lett úgy emlékszem.
  -A sorkatonaság a fegyelem tanítására jó elsősorban ami hozzásegít ahhoz is pár önelégültet hogy képben legyen, és ennek nincsenek birtokában a mai fiatalok egy jó része.
  -Túl sok ki ha én nem kiskölyök futkos az utakon, lenne mit a fejükbe verni a felelősségről na azt ott megtanulja, ha apukának meg az iskolának nem sikerült.
  Ne legyenek téveszméid, én senkinek nem kívánom azt a mocskot aminek magyarországon úgy 8-10 éve lett vége mert az nem az, hanem az szivatás, kiszúrás.
  3 de a kishülyéknek kicsit több hónap kell hogy megneveljék őket, akár a fogdában ha szükség van rá.
  Megtanulnák az illemet is. Természetesen akinek nem inge ne vegye magára.
  Csak úgy mellékesen elmondom neked hogy értsd, ha itt történik valami atomnélküli mint Ukrajnában, futhatsz mint a nyúl ki az országból amiben élsz, ha nem vagy elég gyors visznek be téged is kiképezni, ha eddig nem voltál.
  Lehet hogy ha sikerül megtanítani téged pár hónap alatt, kapsz egy AK-t, és összeteheted a 2 kezed hogy képes legyél túlélni.
  Mégegyszer megismétlem, köpök a magyar honvédség iszákos kivagyi rangsorolt idiótáira, de egy rendezett struktúrált katonai létre jobban szükség van mint a Gripenekre vagy a csaló NATO/EU tagságunkra hidd el.
  3 hónap pont annyi kell szerintem, na nem ezek között hanem egy normális honvédségben.. Utána mehet dolgozni. Ott megtanulják az emberek hogy bemegy a DJ-be és nem belekötni senkibe, mert lehet hogy volt katona az ellenfél és ott tudják mi a tartás, és esetleg kivégez mert elkezdted lökdösni.
  Ezt kellene a kiskölyköknek a fejébe verni.
  Akik ezt fújják ezért gondolják így, sok fiatalnál nincs tisztelet még a saját szülei iránt sem, és ez a szégyen. Túl sok a macskajancsi aki csak ilyen helyen név nélkül fröcsög, a való életben meg ha nem megfelelő emberrel ugrik össze kb vége az életének, anyuka meg apuka meg nem érti miért kapták széjjel a kisfiát hisz kicsit nagy szája volt de rettentő jó gyerek VOLT.

 • 2017.10.28. at 17:34
  Permalink

  A sorkatona max. golyofogonak jo de neha meg annak sem. A sorkatonasag egy letunt kor elavult gondolata, ma a hadsereg erejejet nem letszamban merjuk, hanem atomtoltet-szamban, raketaarzenal, etc…
  Emellett irdatlan penzeket emeszt fel, amit pl a kozutak felujitasatol vennnek el, akkor meg azon karognal h milyen szarok az utak, de oruljunk, van sorkatonasag, a fiatalok bent rohadnak, tanulni nem tanulnak semmit, dolgozni se dolgoznak, de legalabb nevelodnek. Vagyis nem, mert ettol senki nem lesz jobb ember, sot. Nagyon sokan fujjak ezt, leginkabb az idosebb korosztalybol, kivalo pelda a magyar tarsadalom foldhoz ragadsagara.

 • 2017.10.28. at 17:34
  Permalink

  Jól megy a svéd kempikém? Ja hogy te vagy a képen, épp azt nézegettem, hogy van egy kis vonó a modelledben. Szépen fókáznál te, a nem épp hetero katonatársak meg megsegítenének hátulról rád férne egy kis megnevelés.

 • 2017.10.28. at 17:34
  Permalink

  “Az előzetes tervek szerint az idei évben több Mercedes személyautó készülhet Kecskeméten, mint a győri Audi gyárban”

  Szerintem a győri Audi gyárban egyetlen egy Mercedes sem készült. 🙂

 • 2017.10.28. at 17:34
  Permalink

  Úgy látom azt a padlót rendesen kigyúrták már, a sündörgő, pörgő rabszolgasereg nem taposná ki jobban pedig nem is olyan régi ez a Merci gyár, a húsz éves kölök még jó hogy jobban bírja kaja nélkül mint egy 50, elhízva biztos nincs. Arra azért volt esze hogy ne borotválkozzon vagy épp ereje sem mert kifacsarják, és 10-el öregbítse. Azt hiszem ha lenne sorkatonaság ezért kopaszabb lenne a kopasznál.
  Nem ártana 1-2 kölöknek.

 • 2017.10.28. at 17:34
  Permalink

  Ahogy azt egy korábbi Merci gyáras cikk alatt megtudhattuk, a képen egy rabszolga látható. Megfigyelhető rajta az éhezés összes jele. Ez a Mercedes, borzasztó.

Vélemény, hozzászólás?