Sportos vonalon erősít a Hyundai – megnézheted az AMTS-en!

A második N-Line modellt mutatják be, most a Tucson szabadidő-autót vették kezelésbe

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Hyundai Tucson a márka első SUV-ja, melyhez társítható az N-Line csomag. Nem a kanyarvadászokat és a köridőrekordereket célozzák az új sportcsomaggal, a már meglévő hajtásláncokhoz rendelhető sportosabb külső.

Más márkákhoz hasonlóan a Hyundainál is elérhető a sportosabb külső csúcsmotor nélkül. A Hyundai i30 N-Line után a Tucson kapta meg a látványosabb optikai csomagot. Az N-Line kivitelhez módosított lökhárító jár, a króm hűtőrácsot fekete váltotta fel, a nappali menetfényen sem osztozik a sima Tucsonokkal, itt bumeráng alakúra módosult. Az N-Line kivitelnél fekete betétes fényszórókkal lehet ijesztgetni az előttünk haladót. A menetfény mellett új légbeömlők jelentek meg, ám ezekre valószínűleg nincs feltétlen szükség, hiszen motorok terén nem hozott változást az N-Line. A fekete tető, külső tükör, hátsó spoiler és felniszett (19 colos méretbe) is az N csomag sajátjai. A sportosabb modellhez bőrülések, fekete műszerfali betétek és szintén fekete tetőkárpit jár, alumínium pedálokkal kiegészítve.
Hirdetés
Műszaki téren kisebb változtatások történtek. Az N Performance részleg módosította a kormányzás szoftverét és áthangolt lengéscsillapítókat is kap a sportos SUV. Az N-Line csomag háromféle motorhoz társítható. Rendelhető lesz az 1,6-os CRDI dízelmotor mild hibrid változatához, melyet egyelőre még nem mutatott be a gyártó, illetve a 2 literes dízel (185 LE) könnyű hibrid változatához is elérhető lesz a sportcsomag. A benzinesek közül a 1.6 T-GDI (177 LE) erőforráshoz párosítható N-Line csomag.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?