Szerelmi bánat: ittasan elvitte és összetörte párja autóját

Több autónak is nekihajtottak az ittas barátnők, gyalog hagyták el a helyszínt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két nő tört össze parkoló autókat Óbudán. Egyikőjükkel összeveszett a partnere, ezért ittak, majd engedély nélkül elvitték a férfi kocsiját. Amikor a korosodó Ford Focus mozgásképtelenné vált, egyszerűen otthagyták az út közepén.

Fél órán belül elfogta a rendőrség azt a két nőt, akik 2022. január 30-án délután engedély nélkül elvitték és összetörték egyikőjük párjának Ford Focusát a III. kerületben. A rendőrség által nyilvánosságra hozott információk szerint egy 41 éves nő barátnőjével iszogatott bánatában, miután összeveszett párjával. Ekkor jött az ötlet, hogy vigyék el a férfi kocsiját. A volánhoz a sértett barátnője ült, aki amellett, hogy ivott, érvényes jogosítvánnyal sem rendelkezett: a kis rózsaszín kártyája ugyanis már több mint 10 éve járt le.
Hirdetés
Csodával határos módon személyi sérülés nem történt, de több parkoló autónak is nekihajtottak az eltulajdonított szedánnal. Pár száz métert sikerült csak megtenniük, míg egy komolyabb ütközés során már a légzsákok is kinyíltak, ekkor a két nő gyalog hagyta el a helyszínt. Az óbudai járőrök egy közeli aluljáróban fogták el őket. A tulaj barátnőjét gyanúsítottként hallgatták ki jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés tiltott átengedése vétség miatt, míg a gépkocsit vezető másik nő ellen ittas járművezetés miatt indult eljárás.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?