Szó szerint beleerősít a Volvo

Erősebbek a dizájnos Volvók

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Plusz 21 lóerő és 39 Nm az a többlet, amennyivel nagyobb teljesítményt és erőt tudnak felmutatni a Volvo S60 és XC60 modellek R-Design változatai.


Észak-Amerikában már idén nyáron elkezdődik a New York-i Autószalonon bemutatott, 2012-es modellévre felkészített S60 és XC60 jelzésű Volvók csúcsváltozatainak forgalmazása. Az R-Design széria külsőségeiben nem mutat eltérést a korábbi autókhoz képest, ellenben a hathengeres T6 turbómotor teljesítménye 325 lóerőre, maximális forgatónyomatéka 480 Newtonméterre emelkedik - utóbbi 3000 1/min fordulatszámtól elérhető. Az erő AWD összkerék-hajtással fog talajt, a sebességváltó korszerűsített, gyorsabban kapcsoló, második generációs Geartronic automata hat fokozattal. Doug Speck, a Volvo Cars of North America első embere elmondta, a cég nagy reményeket fűz a sportos, és élvezetesen vezethető Volvókhoz, amelyek alapára dollárról euróra átszámítva éppen 30 ezer alatt marad.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?