Te lehetsz a telep új királya ezzel a nagyvesés BMW E60 lökössel

Kínának hála nem kell milliomosnak lenni ahhoz, hogy egy igazán modern kinézetű BMW-t vezethess

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Unod már, hogy lassan a szomszéd Joli néni is ugyanolyan 530d-vel jár boltba, mint te? Netán csak úgy érzed, hogy 15 év után már nem olyan friss az ötösöd? Kína megoldja a gondod! Már rendelhető a nagyvesés M3 első lökhárító a te autódra is!

Az új, utángyártott és a Bangle 5-ösnek is hatalmas veséket adó lökhárító-hűtőmaszk párost a Taobao.com-on hirdetik. Ezt az oldalt valami olyasminek kell elképzelni, mint a Jófogás, csak kínaiul. A lökhárító festetlenül érkezik, ABS műanyagból van, és átszámolva 116 000 forintnak felel meg az ára. Valamivel olcsóbb a dolog, ha a nagyvesés M3 orr helyett megelégszünk az M2 Competition szolidabb frontjával, úgy azonos feltételekkel csak 84 000 forintnyi kínai jen a vételár.
Hirdetés
Az eladó fotóin jól látszik, hogy a hézagok nem a legszebbek a termék felszerelése után, de persze lehetséges, hogy csak a nagy kapkodásban így sikerült felrakni a fotó erejéig a lököst. Mindenképpen érdekes felismerés - így a modern lökhárító láttán - hogy mennyire jók a vonalai ennek az ötösnek. Az E60 formaterve ugyanis már lassan 20 éves, és mégis itt a példa rá, hogy néhány modern műanyagelemmel mennyire frissé tehető. Néhány egyéb elem hasonló stílusúra cserélése után, illetve persze valamivel minőségibb megvalósítás mellett még akár jól is nézhetne ki az összkép.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?