Teljes egészében láthatjuk az új 7-es BMW-t!

A pár nappal ezelőtti kis részlet után most teljesen is körbenézhetjük az új 7-est

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A vesék drasztikus növekedésnek indultak a BMW-nél, a csúcskategóriás modelleken már-már komikusan nagynak hatnak, de ezzel a drasztikus megjelenéssel is még jobban elválasztják őket a többi modelltől.


Számtalan dizájnrészlet debütált az új BMW X7-en, amit ezen túl csak a márka csúcsmodelljei viselnek. Ezeket a 7-es is megörökli, most pedig teljes egészében láthatjuk, hogy állnak neki az új megoldások, amikkel felfrissítik a csúcslimuzint. A BMW-nél ismét ugyanaz történt, mint a 3-as esetében, hamarabb kerültek föl a fotók a konfigurátorba, minthogy a premiert megtartották volna. Ennek és a BMW Blognak köszönhetően most mindenki láthatja teljes egészében, hogy állnak az új hatalmas vesék a 7-esnek, a hűtőrács lassan akkora, vagy már túl is haladta egy Rolls-Royce maszkjának méretét.
Hirdetés

A keskeny fényszórókkal együtt merev tekintetet kölcsönöz a modellnek, az orr egészen meredek és magas, függőlegesre állították az első kerekek mögötti kilépőket is, ezzel az egész látvány kicsit ridegebb, mint korábban volt. Érdekesség, és sokaknak jó hír egyben, hogy az M760Li-t is láthatjuk, ami azt jelenti, hogy sikerült megoldani a részecskeszűrő elhelyezését és a V12-es modell gyártását az ígért egy év szünet után folytatják. Új felniket is láthatunk, melyek között a Cerium szürke árnyalatút is megtaláljuk, valamint a V12-es modell veséinek keretét és több kiegészítőt is ebben a színben kapjuk majd, míg az M csomagos 7-es krómozott részletekkel érkezik. Egy további fotón az is látható, hogy az X5-ben debütált 45e hajtáslánc a 7-es sorozat kínálatában is megtalálható lesz, ez a korábbi 40e-vel szemben már soros hathengeres benzinmotort használ, valamint a váltóval egybeépített villanymotort és persze konnektoros tölthetőséget az akkumulátorhoz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?