Tűkön ülve várják a Dacia Dustert az angolok

Száz fonttal előrendelhető a Dacia Duster

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Júniustól Nagy-Britanniában is árulni kezdik a Dacia méltán népszerű szabadidő-autóját, a Dustert. Plusz a Sanderót.


Úgy tűnik, a briteknél sincs kolbászból a kerítés, ott is szükség van válságautókra, de legalábbis viszonylag olcsó, megfizethető árú, kiváló ár/érték arányú kocsikra. Olyanokra, mint például a Dacia, amely a nem csak Magyarországon, mindenütt szép sikereket elérő, nálunk mostanság országjáró turnén népszerűsködő Duster szabadidő-autóval kívánja meghódítani az Egyesült Királyságot.A britek júniustól rendelhetik meg Dusterüket első- vagy összkerékhajtással, 1,6 literes benzin- vagy 1,5-ös dízelmotorral, alapból 10 ezer font (3,6 millió forint) alatti áron - pontosan csupán júniusban lehet majd tudni, mennyiért, míg az első, a Renault-Nissan Alliance indiai gyárában szerelt - és természetesen jobbkormányos - példányok csak jövő januárban érkeznek (Indiából) a kereskedésekbe.
Hirdetés
Jelenleg a Dacia helyi képviselete előrendeléseket vesz fel az autóra, méghozzá már 100 fonttól (úgy 36 ezer forinttól), később állítólag a Sandero kisautót is árulni kezdik. A Lodgyról nincs hír, de nem csodálnánk, ha a rövidesen bemutatkozó egyterű is érdekelné a briteket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 00:34
    Permalink

    “Tűkön ülve várják….” a Daciát az angolok, sőt…..verekedni fognak érte, hogy minél előbb boldog tulajdonosai lehessenek a nagyszerű Duster-nak. (Herótom van már az újságírók felesleges túlzásaiktól.)

  • 2017.10.31. at 00:34
    Permalink

    Most komolyan, azt gondolom, hogy az európai piac legnépszerűbb szabadidő-autójának és a Dacia márkának a brit bemutatkozása hírértékű. Az is, hogy milyen módszerrel próbálnak rá vevőket toborozni.

Vélemény, hozzászólás?