Újabb coupe a Hyundaitól

Coupe karosszériát kaphat a kompakt Hyundai

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újabb coupéval bővülhet a Hyundai kínálata, az alapokat ezúttal az alsó-középkategóriás Elantra adja.

Nem panaszkodhatnak a coupe karosszériák és a Hyundai rajongói, ugyanis bőven van ilyen már most is az itthon 5 éves, kilométer korlát nélküli garanciájáról híres koreai márka kínálatában. Létezik ügyebár a nem is kétajtós, hanem teljesen egyedi, meredekhátú négyajtósnak számító Veloster és a műfaj klasszikusának tekinthető Genesis Coupe.
Most azonban minden eddiginél olcsóbb kétajtóst ígér a Hyundai: a kifejezetten olcsó négyajtósnak szánt Elantrából várható coupe, ami jövő év februárjában, Chicagóban mutatkozik majd be.
Nincs kétségünk afelől, hogy az Egyesült Államokban ez utóbbi valóban olcsó, akár a négyajtóshoz hasonló lépcsőshátú lesz, ám arról egyelőre nincs információnk, hogy Európába is jön-e majd. Az azonban biztos, hogy az ötajtós i30 nem megy az Egyesült Államokba, s a hírek szerint ezen okból a kompakt sorozat kombija sem i30, hanem Elantra előnévvel lesz kapható az USA-ban.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?