Újabb tuning Cayenne Németországból

Hofele Porsche Cayster GT 670

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Hofele Design az Esseni Autószalonon mutatja be legújabb gyermekét, a Cayster GT 670-et.

A hét végén nyíló Esseni Autószalonon mutatja be legújabb remekművét, a Cayster GT 670 névre keresztelt Cayenne változatot a német Hofele Design.
Az átszabott karosszérián szélesített kerékjárati ívek, új lökhárítók találhatók, elöl koptatólemezzel, hátul diffúzorral, tetőspoilerrel, és karbonszálas betétekkel.
Beépítenek egy elektronikus modult, mely 80 km/h felett negyven milliméterrel lejjebb engedi a kasztnit, és többféle 20, 21 és 22 colos felnit kínálnak az autóhoz.
A Hofele Cayster GT 670-hez kétféle teljesítménynövelő kúrát javasolnak. Egyik a dízelváltozat 245 lóerős, 550 Newtonméteres háromliteres V6-osából csikar ki 315 LE-t és 650 Nm-t, míg a másik a Cayenne S Hybrid 380 lóerejét és 580 Nm-ét emeli 481 lóerőre és 737 Nm-re.
Hirdetés
Az üléseket egyedi bőrkárpitba burkolta a Hofele, a középkonzolt, a műszerfalat és az ajtók belsejét karbonmintás betétekkel díszítették. Rendelést már a kiállításon lehet leadni a tuningcsapatnak, akik természetesen minden vevő igény előtt nyitva állnak továbbá.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?