Valós fotókon egész jól néz ki az új Subaru Legacy

Gyári képeken és videón az új Subaru Legacy

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Korábban csak steril stúdiófotókon tűnt fel, most már szebb képeken és videón, mozgás közben is megnézhetjük a legújabb Subaru Legacyt.


Innen is gratulálunk a Subarunak, melynek emberei a legújabb Legacy chicagói bemutatója előtt közzétettek pár képet, de még véletlenül sem sikerült olyat, amin valahogy kinéz az autó. Amatőr módon a közölt sorozatban nem szerepelt teljes oldalnézet csak úgymond háromnegyedes kép, amin egyik csücske felől látszott az újdonság. A debütálás után természetesen színvonalas képeken és mozgás közben, videón is meg lehet nézni a kocsit.
Hirdetés


Ugye, hogy a gyári filmen mennyivel jobbak az arányai, mint a korábban publikált első hivatalos fotókon? A nemzetközi és a hazai sajtó együtt hümmögött, mert elég kis suta lett a hatodik generációs Legacy, főleg a Subaru szinten nagyon vad tanulmányhoz képest.

Miként az eddig is sejthető volt, a motorok a korábbi modellből kerülnek át az újba. A 2,0 literes benzines és dízel boxerek továbbra is 150 lóerősek, a 2,5 literes, szintén négyhengeres boxer 2 lóerőnyi többlettel 175 lóerős. Utóbbihoz alapáras a 2,0 literes benzineshez opcióként adott Lineatronic nevű automataváltó. Az amerikai piacra szánt 3,6 literes hathengeres boxer teljesítménye is változatlan az új évjáratban; 256 lóerő és 334 Nm.

Nem lenne igazi Subaru, ha nem szerelnék fel szimmetrikus, állandó összkerékhajtási rendszerrel. A hatodik generációs Legacy alatt már a WRX modellekből ismert legújabb Active Torque Vectoring verzió dolgozik alapáron. Az új Legacy várhatóan nyárra kerül a kereskedésekbe és Európában biztos árulni fogják a különleges dízel boxermotorrral is.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?