Videón a jövő héten debütáló Range Rover Sport

Indulhat a visszaszámlálás, jön a Range Rover Sport

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Múlt héten kiszivárogtatott fotón láthattuk, most gyári videón, csak részleteivel tűnik fel a jövő héten már minden részletével bemutatkozó Range Rover Sport.

Noha március 26-ára, a New York-i Autószalon előestéjére tervezte a második generációs Range Rover Sport bemutatkozását a Range Rover, miként arról a múlt héten hírt adtunk, a nagytesójához, a 4. generációs Range Roverhez hasonlóan önhordó alumínium karosszériás, ám annál kompaktabb szabadidő-autó fotója kiszivárgott. Utóbbit pedig egy gyári videóelőzetessel fejelte meg a márka PR-osztálya, ami kódoltan, de sok információt tartalmaz az újdonságról.
Hirdetés

A film szerint március 26-án, jövő hét kedden este 19:30-kor teszik le a Range Rover Sport, nyilván az angol gyártóhelyről érkező konténerét New York kikötőjében, ahonnan rögtön a belváros felé veszi az irányt a dinamikus SUV. Az üzenet egyértelmű: a Range Rover Sport még nagyon friss, de hamarosan itt, pontosabban New Yorkban lesz, s már most láthatjuk, jól mutat a metropolisz utcáin.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?