Vittoria: az új olasz szupergép

UP Design Vittoria

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Korábban az I.DE.A stúdiónál dolgozott az UP Desingt megalapító Umberto Palermo, ő a felelős az ERA és a Sofia tanulmányautók formáiért.

Az olasz Umberto Palermo által alapított UP Design stúdiónak ez az első tanulmányautója, de maga a tervező nem ismeretlen a lélegzetelállító, majd bemutatásuk után életüket a süllyesztő mélyén végző olasz koncepciók világában.
Korábban az I.DE.A stúdió égisze alatt bemutatott 2009-es ERA roadster és az idén Genfben prezentált, a női test szépségének totemet állító Sofia kupé tanulmányokon dolgozott, ezek közül különösen az idei váltott ki nagy elismerést a nézőközönségből.
A torinói UP Design kétüléses sportkocsija 4750 mm hosszú, 1960 mm széles és 1250 mm magas, ahogy Palermo eddigi dizájnjait, ezt is ismeretlen eredetű V8-as hajtja, azaz egyelőre gondolatban mindenki hozzáadhatja kedvenc motorhangját a képekhez.
Természetesen ahogy ilyenkor szokásos, a tervek megfelelő alakulása esetén a Vittoria limitált darabszámban akár meg is épülhet.
Hirdetés
Az UP Design a január végi Katari Autószalonon mutatja be a Vittoria tanulmányt, és ha szerencséjük van, a nem csak az ingyenes prospektusok miatt kilátogatók között akad valaki, aki megfelelő anyagi háttérrel rendelkezik az ígéretes projekt megvalósításához.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?