Így törik a világelső kínai: videón a BYD-k Euro NCAP tesztje!

A Seal és a Dolphin modellek is levizsgáztak az európai törésteszten, mutatjuk a csillagok számát!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tévedés azt hinni, hogy egy kínai autóban kevésbé vagyunk biztonságban, legalábbis a töréstesztek erre utalnak, hiszen a BYD Seal és a BYD Dolphin is ötcsillagos eredményt értek el. Alább láthatjátok a részletes eredményeket és a törésteszt-videókat!

Fent a BYD Seal töréstesztjéből láthattok egy képkockát, ám mindenképp fontos megjegyezni, hogy manapság az ütközés már szinte mellékes, a pontok legjavát az aktív biztonsági rendszerek adják. Erről bővebben egy korábbi cikkünkben értekeztünk, ahol a törésteszt-kritériumok változásával is részletesen foglalkoztunk, ide kattintva olvashattok róla. Ha azonban inkább arra vagytok kíváncsiak, hogy milyenek ezek az autók, akkor ide kattintva találjátok a modellek menetpróbájáról szóló cikkünket. Alább először a BYD Seal törésteszt-videóját láthatjátok, utána egy táblázatban a két összetört BYD modell pontszámai következnek, majd egy másik videón a BYD Dolphin ütközéseit és balesetmegelőzéseit nézhetitek végig.
Hirdetés
A BYD Seal és Dolphin modellek Euro NCAP törésteszt-eredményei
Modell Euro NCAP eredmény Felnőtt-védelem Gyerek-védelem Gyalogos-védelem Balesetelkerülő rendszerek
BYD Seal 5 csillag 89% 87% 82% 76%
BYD Dolphin 5 csillag 89% 87% 85% 79%
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?