Bekerülhet az autómegosztók flottájába a Toyota Corolla?

Hasznos újítás a Corollákban: mostantól nincs szükség a fizikai kulcsra a vezetéshez

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új színnel és az utasok egészségét szem előtt tartó rendszerrel bővül a Toyota Corolla, ráadásul a márka a megújult modellcsaládot bevezető kedvezménnyel kínálja.

Küllemében nem sokat változik a következő modellévre a Toyota Corolla, viszont így is kedveskedik a vásárlóknak valami extrával a márka, hiszen mostantól elérhető a Szuperzöld metálfényezéssel is a modell, kiviteltől függetlenül. Az új árnyalatot kizárólag kéttónusú fényezéssel kérhetik a vásárlók, az alapszínen túl a tető és az oszlopok feketék maradnak.
Hirdetés
Drasztikusabb változás, hogy az új Corollákban már elérhető a digitális kulcs funkció, amelynek köszönhetően a sofőrnek már nem szükséges magánál hordania a fizikai távirányítót, hiszen az okostelefont is felismeri az autó - az alkalmazás megnyitása nélkül is. Egyszerre öt profilt képes tárolni egy jármű, így ennyi készülékkel egymástól (és a fizikai kulcstól) függetlenül is vezethető. A funkció közepes felszereltségi szinttől felfelé alap, míg a belépő modellek esetében feláras extra. Ugyancsak újdonság a légkondicionáló rendszerbe épített nanoe-X légtisztító rendszer, amely porlasztott vízrészecskék billióival segít az utasteret egészségesebbé tenni. A veszélyes anyagok kiszűrésén, és a kellemetlen szagok megszüntetésén túl a penész terjedését is megakadályozza, valamint az allergéneket is kiszűri az autó belsejéből. A digitális kulcshoz hasonlóan ez a funkció is közepes felszereltségi szinttől jár, a belépő Corolláknál viszont ráfizetős a nanoe-X technológia.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?