Már N Line is van a frissített Hyundai i20-ból

Immár az új Hyundai i20-hoz is elérhető az N Line felszereltségi szint számos optikai kiegészítővel

Meglepően sportos külsőt és belsőt kap az N Line csomaggal a Hyundai sikeres kisautója, a nemrég megújult i20

Ez a Hyundai már rég nem az a Hyundai, ami 20 éve volt. Szépen végig lehet követni az i20 első, második és a jelenlegi, harmadik generációjának stílusváltásain, ahogy az olcsó és cuki modelleket, hogy követték egyre merészebb, sportosabb és jobb minőségű utódok. Mára az N sportrészleg tekintéllyé nőtte ki magát, ami könnyedén felveszi a verseny az ST vagy a GTI jelölésű, ikonikussá vált vetélytársakkal. A sportos csúcsmodellt persze nem mindenki engedheti meg magának, de itt volt nagyon okos a Hyundai, ugyanis pontosan tudja, hogyan kell a legtöbbet kihozni egy jól felépített márkanévből: olcsóbb verzióban még több vásárló számára kell elérhetővé tenni, és már jön is a pénz.
Hirdetés
Mint ahogy a német prémiummárkák is kínálnak optikailag megkülönböztetett felszereltségi szinteket a sportmárkáik nevét felhasználva, úgy a Hyundai is bevezette az N Line csomagot, ami most újra megérkezett a tavaly frissített i20-asra. Nem vette megúszósra a feladatot a Hyundai, alaposan átdolgozták az i20 N Line-t az alacsonyabb felszereltségi szintekhez képest. Nyilván teleszórják N Line emblémákkal a külsőt és a belsőt, de emellett például az első hűtőrács mintázata is egyedi, sportosabb. Az új i20 N Line-hoz saját, 17 colos felniket is terveztek, ráadásul 9 új külső fényezés választható a sportzakóba bújtatott kisautóhoz. Az utastérben a vörös kontrasztvarrások és dekorcsíkok hangsúlyozzák, hogy a jármű tulajdonosa szereti a sportos autókat. Ilyet kapott a perforált bőrrel bevont N Line sportkormánykerék és a bőrhuzatos sebváltókar, amin szintén ott díszeleg az N Line logó. Az ülések a dinamikus vezetést támogatják a megnövelt oldaltartásukkal, valamint alumínium pedálok is járnak a sportos i20-ashoz. LED-esre cserélték a belső megvilágítást a sminktükrök lámpáitól kezdve a hangulatvilágításig, aminek immár a színe is változtatható. Az N Line csomag tartalmazza még a ráfutásgátlót és a sávtartó asszisztenst, de felárért kérhető holttérfigyelő és parkolássegéd is. Áprilistól már gyártásba kerül az új i20 N Line.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?